Dato Onsdag d. 14. december 2022, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Sted Fensmark Kirke, Chr Winthersvej 7A, 4684 Holmegaard
"Legenden om juleroserne" af Selma Lagerlöf. Oplæser: Niels -Erik Jørgensen.

Vi gentager sidste års optakt til julen, med oplæsning af Legenden om juleroserne.

Med sin fantastiske evne til at skabe stærke og klare hverdagsbilleder, og med modet til at lade det magiske ske - som i et klassisk eventyr, udfordrer Selma Lagerlöf vores forståelse af begreber som tro, tillid og tilgivelse.

Fortællingen appellerer til alle. Om du lytter med en 10-årigs umiddelbarhed eller med et langt livs erfaring er ”Legenden om juleroserne” en varm og bevægende indgang til julen.

Organist Lis Nielsen spiller til et par af adventstidens salmer og kirketjener Niels-Erik Jørgensen læser legenden for os. Niels-Erik har som efterskolelærer, igennem en længere årrække, arbejdet med mundtlig fortælling og formidling.