Julekoncert med kirkens kor, pianist Rasmus Ehlers og bassist Sylvester Pedersen.

11

Dato Søndag d. 11. december 2022, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Sted Fensmark Kirke, Chr Winthersvej 7A, 4684 Holmegaard

Igen i år synger kirkens pigekor, børnekor og nyoprettede spirekor, deres hyggelige og stemningsfulde julekoncert. Koret får i år hjælp af en duo bestående af pianist Rasmus Ehlers og bassist Sylvester Pedersen. Rasmus Ehlers, søn af årets jazzmusiker 1979 Poul Ehlers, har optrådrådt i Tokyo, Paris og New York med både danske og internationale musikere. Sidst nævnte by har Rasmus boet i. Ehlers har udgivet mange anmelder roste albums, bla. “Trinity” med faderen på bas, som blev kåret af Politikken, som en af de 10 bedste internationale udgivelser i 2009. Sylvester Pedersen er med sine lige fyldte 18 år, en af de mest lovende og talentfulde basister idag. Duoen spiller en program midt i koncerten og slutter af med at akkompagnere kirkens sidst i programmet. Alle er velkomne.