Dato Onsdag d. 15. december 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Sted Fensmark Kirke, Chr Winthersvej 7A, 4684 Holmegaard
"Legenden om juleroserne" af Selma Lagerlöf. Oplæser: Niels -Erik Jørgensen.

Selma Lagerlöf udgav sine 11 ”Kristuslegender” i 1904. Inspirationen kommer fra Bibelen og Jesu liv. Men fortællingen foregår i Skåne. Med sin fantastiske evne til at skabe stærke og klare hverdagsbilleder, og med modet til at lade det magiske ske - som i et klassisk eventyr, udfordrer Selma Lagerlöf vores forståelse af begreber som tro, tillid og tilgivelse.

Fortællingen appellerer til alle. Om du lytter med en 10-årigs umiddelbarhed eller med et langt livs erfaring er ”Legenden om juleroserne” en varm og bevægende indgang til julen.

Niels-Erik Jørgensen læser legenden for os. Niels-Erik Jørgensen har som efterskolelærer igennem en længere årrække arbejdet med mundtlig fortælling og formidling. Der synges fælles julesalmer til start og slut som akkompagneres af kirkens organist Lis Nielsen.

Alle er velkomne